Brown Porter og Weizenbock – prøvesmagning

By | 29. april 2017

Så har det været til tid til at prøvesmage min Brown Porter og Weizenbock første gang.

De har godt nok udvikler sig en del på de to uger der er gået siden jeg smagte på dem.

Min Brown Porter som jeg ikke var helt tilfreds med har i den grad rettet sig til det bedre. Den markante gærsmag er væk og kulsyren har i den grad hjulpet på sødmen, så den ikke er helt så . Om en månedstid burde den være helt klar til at drikke.  Fin “hverdagsøl”.

Min Wiezenbock er den af de to øl der er mest interessant i smagen. Både frugt og banan noterne er blevet lidt mere tydelige og afrunde. De spiller rigtig godt sammen med dybden af de mørke malte. Den tydelige smag af alkoholen er der stadig; men er blevet tonet godt ned efter de første 14 dage og den er ikke så sprittet længere. Den er måske lige kraftig nok karboneret; men den har et godt stabilt skum. Jeg glæder mig til at smage den igen om et par måneder for at se hvordan den har udviklet sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *