Kirsebær snaps med sukker 2018

By | 31. marts 2019

Kirsebær

Ca. 200 g sukker

Brøndum snaps

Fremgangsmåde:

Et 1½ L syltetøjsglas fyldes med kirsebær og sukker. Herefter hældes snaps over (ca 0,75 – 1 L) til glasset er helt fyld.

Glasset rystes et par gange dagligt til sukkeret er opløst.

Glasset stilles mørkt i ca. ½ + 3/4 år og tappes på flaske.

Tapning

Denne udgave er lavet med friskplukkede kirsebær og blev sat over i starten af juli 2018 og tappet i marts 2019.

Smag

Snapsen er flot klar, tyktflydende og med en dyb rubinrød farvet i glasset.

Indtens duft af solmodne (næsten overmodne), søde kirsebær. Snapsen fornemmes slet ikke

Smagen er præget af søde modne kirsebær. Det er smag af sol og sommer. Smagen af kirsebær intensiveres af en ganske god sødme.

Snapsen virker meget sød og behagelig. Med den markante søde minder den meget om kirbærsovs til risalamand – men den har bare en meget mere intens smag af friske modne kirsebær.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *