Kvædesnaps 2016 version 2

By | 16. oktober 2016

Opskrift på kvædesnaps 2016:2 (2016)

  • 4 g træspåner
  • 1 g tørret appelsinskal
  • 1 kanel stang
  • 1 nellike
  • 380 g honning (Jacobsen lys og mild)
  • 900 g kvæder
  • 1,2 L snaps

Ideen med denne variation var at lave en julekvædesnaps med krydderier og træspåner for at give indtrykket af fadlagring.

 

Fremgangsmåde

Kom det hele i et stort (mindst 1½ L og helst 2 L) glas med patentlåg. Kom kvæderne i først og bagefter honning, eller fordel honningen i lag imellem kvæderne. Det gør det meget nemmere at opløse honningen. Kom krydderier og snaps ved. Ryst det af og til den første uges tid og lad det stå ca. 12 måneder, eller indtil du ikke kan vente længere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *